Immillorable estrena de temporada per al Tortosa-Ebre femení en la segona divisió federada, on parteix en principi en ser un dels ferms candidats a l’ascens. Van desfer-se en el primer desplaçament de la temporada del Tecnofutbol en el primer duel de rivalitat provincial, per 0 gols a 3.

Tot i això va ser un partit complicat on les tarragonines plantejaven un partit defensiu i se situaven ben replegades i ordenades en defensa, una situació que provocava que no trobessin els espais necessaris per generar perill les tortosines. No obstant això, a la mitja hora de joc una bona combinació en atac la culminava Ivette en el gol que trencava el partit. Això donava lloc a uns minuts en què aprofitava el conjunt ebrenc per a desencallar el duel i fruit d’una nova arrancada d’una Laura Tomàs molt activa en atac, l’habilitava sola contra la portera i el rebot li queia a peus de Gemma Pomada, que marcava a porta buida el segon gol abans del descans.

A la represa el duel es va trencar, intentant buscar les locals el gol que les apropés al marcador mentre que el control del joc el portava el conjunt tortosí. La sentència arribava a dos minuts del final quan en una pilota bombada a l’àrea li queia a peus de Laura Tomàs que amb el control habilitava a Anna Bernat per afusellar el tercer i definitiu gol de la victòria.

Dues victòries en dues jornades després d’imposar-se en el partit inaugural davant el Ribes, que consolida les aspiracions del conjunt ebrenc aquesta temporada on ja no tindrà la sanció que el privava la temporada passada d’ascendir. En la tercera jornada del campionat, s’ha ajornat el compromís davant el Salou. Les tortosines, estaran molt pendent de què faci el Bellcairenc, que juga davant el Ribes dissabte a partir de les 17 hores de la tarda, equip amb qui estan emparellades al capdamunt del grup després d’haver sumat els sis punts disputats fins ara.