Tortosa ha ampliat l’illa de contenidors soterrats a la plaça Montserrat amb l’objectiu d’incrementar la capacitat de recollida en aquest punt i resoldre els desbordaments puntuals que s’hi havien detectat en alguns moments. Els nous contenidors corresponen a les fraccions de resta i de paper, i amb la seua posada en funcionament l’illa passa de tindre 5 contenidors a 7, donant un millor servei al veïnat i els comerços situats a l’entorn del centre històric.

En les últimes setmanes, el servei de recollida d’escombraries també ha implementat, per indicació del departament de Serveis de l’Ajuntament de Tortosa, nous punts de contenidors en superfície per reforçar diferents sectors de la ciutat i pobles on s’havien observat desbordaments puntuals.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.