A l’anunci fet la setmana passada amb la renovació per tercera temporada consecutiva de Merkamotor Tortosa com a esponsor del primer equip, diumenge va ser el torn abans del partit del primer equip davant el Roda de Barà, de la presentació del nou esponsor principal que lluirà el primer equip del CD Tortosa.

Foto: Premsa CD Tortosa

Iceberg 33 Maheso lluirà a la part principal de la camiseta del primer equip, una empresa líder a les Terres de l’Ebre en el sector de l’alimentació i que enguany col·laborarà amb l’entitat de la capital del Baix Ebre, com a nou patrocinador per aquesta nova temporada. El president del CD Tortosa, Mariano Curto, i els gerents de cada empresa Josep Lluis Grau i Carlos Gallardo van fer-se la foto amb els seus respectius logotips anunciants.

Tot seguit es va fer entrega a Aleix Salvadó d’una placa commemorativa i un petit homentatge al celebrar els seus cent partits vestint la samarreta roig-i-blanca.

Foto: Premsa CD Tortosa