Segona victòria consecutiva del Club Bàsquet Cantaires Tortosa en l’inici de lliga davant el Carme Bàsquet per 84 a 82. Era el debut davant l’afició i es va resoldre amb un final ajustat.

Un inici de partit amb intercanvis de cistelles donava peu a que el conjunt visitant es posés per davant al marcador amb un joc basat en l’encert des del perímetre. Una situació que provocava el situar-se amb quinze punts d’avantatge. La reacció tortosina no es va fer esperar i amb cinquanta punts anotats entre el segon i tercer quart, entraven a un darrer parcial emocionant fins als últims segons, quan la remuntada ebrenca es materialitzava a l’electrònic destacant l’aportació ofensiva de Lluís Bel, autor de trenta-dos punts.

Una victòria important per seguir consolidant el projecte. En la tercera jornada del campionat el Cantaires Tortosa visitarà la pista de la Sènia diumenge a dos quarts de cinc de la tarda.

En l’altre duel de rivalitat comarcal, victòria del Móra d’Ebre davant l’Ametlla de Mar d’onze punts de diferiència amb un 65-54 final, mentre els seniencs caient derrotats a domicili de forma contundent a Constantí que s’imposava 89 a 59.