Les festes tradicionals de la Sega han arribat a Amposta este cap de setmana com a últim municipi que les celebra esta temporada. El Mas de la Cuixota, a l’Encanyissada, ha recordat l’antiga forma de treballar el camp per part dels pagesos. Des de fa molts anys, Amposta ha sigut pionera en la recreació de la forma tradicional de cultivar arròs.

Amb el pas dels anys, altres municipis deltaics s’han afegit a la iniciativa i conjuntament celebren les festes en caps de setmana consecutius, al llarg de juny amb la plantada i, ara, amb la sega. Ara, Amposta tanca el cicle d’enguany de les Festes Tradicionals de l’Arròs.

Esta festivitat coincideix en les jornades gastronòmiques de l’arròs, en què 10 establiments d’Amposta i el Poblenou ofereixen plats amb el producte estrella del Delta de l’Ebre.

👤 Arribat al món de la comunicació de casualitat, m’he passat la major part de la meua vida laboral entre càmeres de televisió i programes d’edició de vídeo. Amb els anys he pogut aprofundir en el sector i realitzar diverses funcions molt variades que m’han suposat un repte constant.
📍 Tortosa, Terres de l’Ebre.