Les festes tradicionals de la Sega han arribat a Amposta este cap de setmana com a últim municipi que les celebra esta temporada. El Mas de la Cuixota, a l’Encanyissada, ha recordat l’antiga forma de treballar el camp per part dels pagesos. Des de fa molts anys, Amposta ha sigut pionera en la recreació de la forma tradicional de cultivar arròs.

Amb el pas dels anys, altres municipis deltaics s’han afegit a la iniciativa i conjuntament celebren les festes en caps de setmana consecutius, al llarg de juny amb la plantada i, ara, amb la sega. Ara, Amposta tanca el cicle d’enguany de les Festes Tradicionals de l’Arròs.

Esta festivitat coincideix en les jornades gastronòmiques de l’arròs, en què 10 establiments d’Amposta i el Poblenou ofereixen plats amb el producte estrella del Delta de l’Ebre.

👤 Ajudant de redacció a L’Ebre Notícies, l’informatiu de Canal Terres de l’Ebre. Faig connexions al Notícies en Xarxa i el magazín Ben Trobats (ambdós de La Xarxa de Comunicació Local).
📍 Tortosa, Terres de l’Ebre.