Font: Setmanari l’Ebre

Masdenverge organitza una nova edició de la Fira del Caçador, que se celebrará este proper cap de setmana. Serà la dotzena edició que comptarà, els dies 5 i 6 d’octubre, amb un ampli i variat programa d’activitats adreçades no només als aficionats a la caça, sinó al públic en general. A més dels estands dedicats als articles de caça, com roba, estris, alimentació per a gossos i complements, s’hi han programat exhibicions canines, de falconeria, xerrades i tallers, entre d’altres activitats. També s’hi celebrarà el Campionat de gossos de mostra, amb l’ensinistrador Cristian Aleixendri, a l’àrea del cementiri municipal. Una altra de les atractives activitats serà l’exhibició de gossos de mostra Sant Hubert, a l’àrea del barranc de la Galera, organitzada per la Societat de Caçadors Sant Isidre i Federació Catalana de Caça de les Terres de l’Ebre.

La cuina amb caça també hi tindrà un paper destacat, amb les degustacions a l’estand de l’Ajuntament i amb els menús gastronòmics que oferiran els restauradors locals. Els productes artesans i de proximitat també seran presents als estands dels diferents expositors.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.