Aquest diumenge de matí durant la celebració del ·Delta Birding Festival a les instal·lacions de Món Natura ubicades a prop de la llacuna de la tancada ha provocat el col·lapse a la carretera del poblet. El cert, que en alguns moments la massiva assistència de públic i aficionats de l’ornitologia s’han trobat en taps considerables fent tota una odissea arribar al punt de trobada on se celebrava el festival, sobretot un cop passat el Poble Nou del Delta direcció la Tancada.

Cal recordar que ara mateix el punt àlgid de l’època de segar i per tant es fa molt difícil circular per les carreteres del Delta. Així i tot, no s’excusa veien les fotos i les imatges arribades a la nostra redacció i demostra que avui en dia el Delta de l’Ebre té unes infraestructures tercermundistes per al turisme i sobretot per organitzar esdeveniments de tanta transcendència com el Festival Delta Birding. Esdeveniments que per si mateixos arrosseguen molt d’aficionats.

Redacció: T.C.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.