La Intersindical-CSC ha obtingut 8 delegats i delegades en les eleccions sindicals de l’Ajuntament d’Amposta que s’han celebrat avui. El sindicat ha obtingut 6 dels 9 delegats i delegades al comitè d’empresa i 2 delegats/des a la junta de personal, obtenint així la majoria a la mesa general. És el primer cop que la Intersindical-CSC ha presentat candidatura a l’Ajuntament de la capital del Montsià, confirmant així que s’ha convertit en la força sindical de referència en les administracions públiques, tant a les Terres de l’Ebre com a la resta de Catalunya.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.