Tivenys celebra del 20 al 30 de setembre la seua Festa Major en  honor al patró Sant Miquel. Seran 10 dies amb molt d’ambient i actes programats per a gent de totes les edats. Com és tradicional destaquen els més simbòlics, com la ballada de jotes de les pubilles i els hereus, les carrosses, l’ofrena de flors i fruits al patró, la proclamació dels hereus i les pubilles.

El primer acte serà divendres a la Carpa jove de les Piscines Municipals, amb la desfilada de vestits de nuvis i núvies, per a continuar dissabte amb la motorada, el pregó, enguany a càrrec de Yolanda Ferré Ramos, professora al CEIP la Pineda i presentació de pubilles i hereus. Durant la setmana se celebraran diferents activitats esportives com futbol i la cursa popular, concurs de pesca, gimcana, les proves de penyes a la piscina, també de gastronòmiques, destacant el dia de la paella, correbars, baldanada i concurs d’allioli i el tradicional sopar al carrer.

Els més petits tindran les seues activitats com l’espectacle d’animació infantil a càrrec de Turuleta Band, i les persones de més edat, també tindran actes dintre la programació amb la seua festa homenatge, i tampoc faltaran com en les últimes edicions les nits de ball, amb actuació d’orquestres de reconegut prestigi.

Font: Setmanari l’Ebre

Redacció: J.Ferrando

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.