Un dels actes importants de les festes de Tortosa és l’ofrena de flors i fruits en honor a la Verge de la Cinta. Els carrers de la capital del Baix Ebre es van omplir d’ofrenes que desfilaven fins al parc municipal. Enguany, els encarregats de portar la bandera de la ciutat van ser el Club de Bàsquet Cantaires, pels 50 anys de trajectòria esportiva.

Més de 4.500 kg d’aliments van recollir l’Arxiconfraria de la Cinta, Creu Roja, Caritas i el Banc d’Aliments, qui gestionen totes les ofrenes i distrubueixen. Els productes frescos es donen el mateix dilluns. A més, la gent també donava material escolars per als xiquets i xiquetes que estan a punt de començar el curs i no se’l poden permetre.

El dia més intens de les festes, dissabte, també inclou el castell de focs artificials que es llancen des de la vora del riu que aplega a molta gent al seu voltant.

Informa: Víctor Montecino

👤 Ajudant de redacció a L’Ebre Notícies, l’informatiu de Canal Terres de l’Ebre. Faig connexions al Notícies en Xarxa i el magazín Ben Trobats (ambdós de La Xarxa de Comunicació Local).
📍 Tortosa, Terres de l’Ebre.