Un dels actes importants de les festes de Tortosa és l’ofrena de flors i fruits en honor a la Verge de la Cinta. Els carrers de la capital del Baix Ebre es van omplir d’ofrenes que desfilaven fins al parc municipal. Enguany, els encarregats de portar la bandera de la ciutat van ser el Club de Bàsquet Cantaires, pels 50 anys de trajectòria esportiva.

Més de 4.500 kg d’aliments van recollir l’Arxiconfraria de la Cinta, Creu Roja, Caritas i el Banc d’Aliments, qui gestionen totes les ofrenes i distrubueixen. Els productes frescos es donen el mateix dilluns. A més, la gent també donava material escolars per als xiquets i xiquetes que estan a punt de començar el curs i no se’l poden permetre.

El dia més intens de les festes, dissabte, també inclou el castell de focs artificials que es llancen des de la vora del riu que aplega a molta gent al seu voltant.

Informa: Víctor Montecino

👤 Arribat al món de la comunicació de casualitat, m’he passat la major part de la meua vida laboral entre càmeres de televisió i programes d’edició de vídeo. Amb els anys he pogut aprofundir en el sector i realitzar diverses funcions molt variades que m’han suposat un repte constant.
📍 Tortosa, Terres de l’Ebre.