Fatídic accident a la carretera N-232 de Morella al punt quilomètric 56,400. A les 11.15 hores del matí s’ha donat l’avís d’un accident on ha mort un motorista veí de Saragossa que les seues inicials són O.F.C. de 61 anys d’edat. Els serveis d’emergències de la Diputació de Castelló han acudit al lloc on s’havia produït el sinistre i solament han pogut certificar la seva defunció.

Pel que sembla es tracta d’una sortida de via. La investigació dels fets està oberta per part de la Guàrdia Civil de Trànsit. Sembla ser que no hi ha cap altre vehícle més involucrat en l’accident.

Sobre les 2 de la tarda s’ha ordenat l’aixecament del cadàver i és ara la Guàrdia Civil de Tràfic qui està realitzant el corresponent atestat d’aquest accident.

L’any passat tal dia com avui, en la N-340 a Vinaròs, també moria un motorista i a la tarda també en un accident a la N-232 prop de Morella, també moria una ocupant d’un turisme.

Font: Diari del Maestrat

Redacció: P.P.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.