Agents de la Policia Local i dels Mossos d’Esquadra, pertanyents a la comissaria d’Amposta, van desmantellar dijous passat una plantació de marihuana a Ulldecona i van detenir el responsable d’aquest cultiu il·legal.

El passat 18 de juliol una dotació policial dels Mossos d’Esquadra, que realitzava patrullatge rural pel municipi d’Ulldecona, va detectar una finca d’on sortia una forta olor de marihuana. Amb la col·laboració d’agents de la Policia Local d’Ulldecona van efectuar una recerca que va permetre descobrir un cultiu de 350 plantes de marihuana.

Les plantes estaven distribuïdes en diferents zones de la finca i algunes es trobaven a l’interior d’un hivernacle. També van localitzar un cubell amb cabdells preparats per la seva distribució.

El mateix dia es va detenir al responsable de la plantació, un home de 51 anys i veí d’Ulldecona, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública. El detingut va quedar en llibertat després de declarar en seu policial i resta pendent de comparèixer davant l’autoritat judicial competent quan sigui requerit.