La Policia Local de Benicarló va intervenir aquest cap de setmana en un accident de trànsit sense ferits, però en el qual un conductor es va donar a la fugida després de causar danys materials. Els agents van rebre l’avís sobre les 20.00 hores del dissabte després d’un xoc entre dos turismes.

El causant dels desperfectes en el lateral de l’altre vehicle, presumptament, va fugir del lloc. No obstant això, va haver-hi testimonis del succés que van poder facilitar la matrícula als policies per a la seva localització.

Redacció: P.P.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.