El president de la Unió de Consells Esportius de Catalunya (UCEC), Jaume Domingo, va denunciar dilluns a la xarxa social Twitter que la radiotelevisió pública de Catalunya no havia destinat encara, a 24 hores de l’inici dels World Sports Games (WSG) que la UCEC organitza a Tortosa, el Baix Ebre i el Montsià, cap atenció a la cita socioesportiva.

Més informació clicant a l’enllaç del Setmanari l’Ebre:

https://www.setmanarilebre.cat/noticia/104752/el-president-de-la-ucec-denuncia-la-falta-de-resso-dels-world-sports-games-a-tv3-i-catalun

Redacció: P.P.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.