Mig miler d’alumnes de l’Institut de l’Ebre, dels graus mitjà i superior,  es van graduar el passat divendres en una festa de cloenda, que a més d’entregar les orles, va comptar amb actuacions musicals de dos dj’s rapitencs. No va ser tot, ja que la jornada va incloure l’entrega de premis a dos modalitats: la marató de contes i als projectes d’emprenedoria.

La cloenda va comptar amb la col·laboració dels ajuntaments de Tortosa i Tivenys. Durant la jornada també es va recordar que en el marc de la commemoració dels 90 anys de l’Institut el proper 19 d’octubre s’organitzarà una festa d’antics alumnes i professors.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.