Com era previsible, ERC ha esmolat una mica més la seua hegemonia a les Terres de l’Ebre amb més de 33.000 vots (33.857) i 220 regidors, cosa que la convertix per primera vegada en la força més votada al territori en unes eleccions municipals.

Junts, com a fórmula majoritària del PDeCAT, i incloent-hi altres nomenclatures com l’exitosa Enlairem Deltebre, es queda amb 22.135 sufragis, com a segona força. Els postconvergents tindran 135 regidories, més del doble que el PSC (63); tercer partit més votat al conjunt de les quatre comarques amb més d’11.000 vots.

Movem, com a relleu natural d’ICV-Entesa, és la quarta força amb 6630 vots i fins a 26 regidories. La CUP acumula 2.175 vots i tot i perdre les regidores de Deltebre i Ulldecona, entra als ajuntaments de Móra d’bre i Flix i obté dos regidors a Alcanar, a més a més de mantenir el de Tortosa.

L’estrena de C’s li ha reportat tan sols quatre regidories i més de 2.400 vots, mentre que la patacada del PP el dixa amb només 1.634 vots i 5 regidories, cap d’elles a les capitals de comarca o als municipis més grans.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.