Els Bombers de la Generalitat estan treballant en un accident amb un camió implicat a l’AP-7 a Ulldecona. Aquests han rebut un avís a les 14.27 hores on el vehicle pesant ha perdut part de la seva càrrega. El camió transportava travesses de formigó, que han caigut al mig de la carretera. Tot i l’espectacularitat de l’accident, el conductor ha resultat il·lès i cap vehicle més ha resultat danyat.

Cinc dotacions de Bombers s’han traslladat fins al quilòmetre 340, en sentit Castellò, on el camió ha fet la tisora i ha quedat travessat a l’AP-7. A més de perdre la càrrega, el camió ha patit una petita fuita de combustible.

Com a conseqüència de l’accident, la via es troba tallada a la circulació i es fand esviaments per la sortida de l’AP-7 a Amposta, al quilòmetre 322.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.