JxCAT ha sigut la segona força més votada a la capital i la primera, al poble del Delegat del govern a l’Ebre

La victòria d’Esquerra en l’àmbit territorial no ha trobat grans excepcions a la Terra Alta, on només a Arnes, el poble on va ser alcalde durant molts anys l’actual Delegat del govern a les Terres de l’Ebre Xavier Pallarés, no ha estat la força més votada, ja que s’hi ha imposat JxCAT. Els republicans, però, sí que han guanyat a la resta de municipis, incloent-hi Gandesa (37,61% dels vots enfront al 22,6% de JxCAT, segona força) i Horta de Sant Joan (31% dels vots emesos pel 24,2% de JxCAT), tots dos amb alcaldies postconvergents, o Batea (30,4% del vot per davant del 24% del PSC). És a dir, Esquerra ha superat el 30% del vot en els tres municipis més poblats de la comarca.

Noticia publicada pel Setmanari d’Ebre

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.