Coincidint amb les vacances de Setmana Santa, l’Associació Esportiva Jordi Pitarque Ceprià ha organitzat les vuitenes  jornades de formació futbolística. Durant quatre dies els joves futbolistes milloren la seua tècnica o d’altres s’inicien en la pràctica d’aquest esport, tot i que com a rere fons també hi ha la transmissió de valors. Hi han participat una trentena de xiquetes i xiquetes que juguen o no en un equip de futbol, en categories de base. Les sessions les dirigeixen monitors qualificats i entrenadors de futbol professionals com Carlos Blanch, vinculat al futbol base del Tortosa molts anys, o el tècnic Guillermo Camarero.

La propera cita que organitza l’associació és el torneig de futbol base. Una cita de referència que enguany arriba a la novena edició i aplega una quarantena equips de les Terres de l’Ebre, però també de la resta de Catalunya, Comunitat Valenciana

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.