ACN (Tortosa) – El ballarí i coreògraf Roberto Olivan ha assumit la direcció escènica de l’espectacle ‘Mites Moderns‘ creat amb alumnes de l’Aula de Cant de l’Escola i Conservatori de Música de la Diputació a Tortosa. L’estrena es farà dissabte a la sala d’actes del Patronat Obrer de la capital ebrenca. L’espectacle recull històries i relats musicals de l’època del classicisme cantades per veus femenines i amb expressions de “sentiments universals”.

Aquest és el fil conductor de l’espectacle on se sentiran àries i peces corals de Mozart, Gluck i Haydn, sota la direcció musical de Cecília Aymí. ‘Mites Moderns’ és el resultat d’un workshop que Olivan ha impartit aquest curs al Conservatori.

Roberto Olivan ja va col·laborar amb l’Escola i Conservatori de Música de la Diputació de Tortosa amb l’espectacle ‘Ritmes de la Mediterrània’ al juny de l’any passat, on va actuar la seva companyia de dansa R.O.P.A. amb el grup Ensemble de Percussió, format per alumnes dels tres conservatoris de música de la Diputació.

L’entrada a ‘Mites Moderns’ és gratuïta, amb aforament limitat.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.