El Consell Comarcal del Baix Ebre ha ofert a la comunitat educativa de la comarca el nou Catàleg d’Ensenyament del curs 2018/19 amb l’objectiu de divulgar els diferents serveis que presta la institució. Es tracta d’una proposta formativa integrada per un total de catorze xerrades adreçades a les AMPAs i estudiants de Primària, ESO i Batxillerat, que impartiran tècnics de la institució comarcal durant el segon i tercer trimestre del curs escolar.

El contingut de les xerrades tracten diverses temàtiques, des de la preparació al món laboral (autoocupació, emprenedoria o com muntar un negoci) fins altres com l’acolliment familiar, el foment del consum responsable o la importància de reciclar, passant pel funcionament de les depuradores del Baix Ebre o el conceptes bàsic de protocol.

El Catàleg manté un dels tallers que ha tingut més bona acollida en anteriors edicions: ‘Sigues conseller comarcal per un dia‘ en què els alumnes de segon i tercer cicle de primària o primer cicle d’ESO, en el decurs d’una visita a la seu del Consell Comarcal del Baix Ebre, es converteixen en consellers comarcals amb l’objectiu de conèixer la importància de la institució comarcal des d’una vessant pràctica i teòrica.

Els col·legis i instituts del Baix Ebre interessats en els cursos i tallers d’aquest catàleg hauran de fer la corresponent petició a través de la seu electrònica del Consell Comarcal del Baix Ebre.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.