L’empresària rapitenca i presidenta d’ADEDE, Cinta Pascual, reclama una “renovació” a la Cambra de Comerç de Tortosa. L’ens cameral ha convocat eleccions pel proper mes de maig, entre els dies 2 i 8, i encara no està clar si l’actual presidenta, Josep Maria Chavarria, optarà a la reelecció.

L’Asscociació de Dones Empresàries de les Terres de l’Ebre vol una Cambra de Comerç renovada i amb “paritat”, ja que actualment no hi ha cap dona al Comitè Executiu. Pascual ha explicat Pascual a l’Entrevista de Canal Terres de l’Ebre, que ADEDE ja s’ha reunit amb la direcció de la Cambra de Comerç per transmetre aquestes demandes.

Pascual ha reconegut que arran d’aquesta trobada, s’havia parlat de la possibilitat d’una candidatura alternativa per presidir la Cambra, una opció que, ara per ara, descarten. Sí insisteix, però, en reclamar un canvi de rumb tant des del punt de vista polític (més compromís amb el dret a decidir) com territorial (més descentralització de Tortosa).

Cinta Pascual és la directora de l’Onada Serveis i una presideix l’Associació de Dones Empresàries de les Terres de l’Ebre i la patronal del sector assistencial, ACRA. També forma part de la Junta Executiva de Foment del Treball, encapçalant el comissionat de valors i ètica. És a més, l’única ebrenca de l’equip del president de Foment, Sánchez Llibre.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.