El Consell Comarcal del Baix Ebre organitza, a través de l’empresa Baix Ebre Innova, un curs de formació professional de soldadura amb elèctrode revestit i elèctrode no consumible (TIG), subvencionat pel Fons Social Europeu i el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat.

Aquest curs té una durada de 720 hores i inclou 40 hores de pràctiques laborals en empreses del sector. Els interessants en fer aquesta formació, que és totalment gratuïta, poden adreçar-se a les oficines de Baix Ebre Innova, al polígon Venta Nova de Camarles, o bé trucar per telèfon al 977471735 (de 9.00 a 14.00 hores). També es pot formalitzar la inscripció a través del web del Consell Comarcal www.baixebre.cat.

El curs, que és presencial, s’iniciarà el proper 21 de gener de 2019 a les instal·lacions del Viver d’Empreses Baix Ebre Innova i consta d’un bloc de formació teòrica i pràctica, un altre sobre tècniques d’inserció laboral i un tercer de pràctiques professionals en empreses del sector. El alumnes que completin aquesta formació obtindran al final del curs el certificat de professionalitat en soldadura amb elèctrode revestit i TIG.

L’objectiu d’aquest curs, que s’inclou en l’oferta formativa del curs 2018/19 de Baix Ebre Innova, és la inserció laboral de joves i treballadors desocupats del Baix Ebre en una especialitat que té actualment demanda dins del mercat laboral.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.