L’Aldea va organitzar la cavalcada per rebre als Reis d’Orient amb una comitiva composta per entitats musicals, eqüestres i personatges de dibuixos animats. Des del carrer Palmera on van arribar, Ses Majestats van pujar a les carrosses i van desfilar pel carrer clavell, l’avinguda Catalunya, el carrer estació i van acabar al pavelló municipal.

Durant el recorregut, els Reis Mags van fer dues parades, a l’esglèsia de Sant Josep i a la de Sant Ramón, on van fer l’adoració a la figura del nen Jesús que descansava en braços dels mossen. Al pavelló municipal, els Reis van començar a donar alguns regals dels molts que aquella nit van repartir.

👤 Arribat al món de la comunicació de casualitat, m’he passat la major part de la meua vida laboral entre càmeres de televisió i programes d’edició de vídeo. Amb els anys he pogut aprofundir en el sector i realitzar diverses funcions molt variades que m’han suposat un repte constant.
📍 Tortosa, Terres de l’Ebre.