El jugador Edu Albacar sempre ha estat estretament vinculat a les Terres de l’Ebre i al seu municipi, Sant Jaume d’Enveja, equip on juga els partits com a local aquesta temporada. Però també està compromés en el futbol base i ha creat una nova entitat: Futbol Formatiu Terres de l’Ebre. Juntament amb l’equip de la UD Jesús i Maria ha engegat aquest projecte adreçat als més joves del territori.

Futbol Formatiu Terres de l’Ebre. Aquest és el nou club adreçat únicament a jugadors des de categoria patufet fins juvenil. Un projecte que està encapçalat per Edu Albacar i Juan José Gilabert, president de la UD Jesús i Maria. Tot i ser un club independent, estará afiliat amb l’entitat roi-i-blanca en aquests inicis. El projecte neix per fer un pas més en la professionalització del futbol base de les Terres de l’Ebre i així ho va explicar en exclusiva a Minut 91.

Futbol Formatiu Terres de l’Ebre inclourà serveis com preparació física, psicològica i una aula didàctica per a que els xiquets puguin fer els deures abans d’entrenar. A més, també comptaran amb la figura de representants, que aconsellaran als pares en tot moment sobre el futur i l’evolució dels seus fills. Albacar remarca que el nou club no és cap entrebanc per la resta de clubs del territori.

Edu Albacar també ha remarcat que comptaran només amb dos equips per categoria i tres per futbol 7. L’objectiu prioritari és ser selectius i buscar la qualitat. Edu Albacar esdevindrà el director esportiu i farà personalment la selecció dels nous jugadors. També hi haurà un conveni de col·laboració amb un equip de primera divisió per a que alguns del jugadors puguen fer estades i proves.

Trobareu tots els detalls a l’entrevista en exclusica que Edu Albacar va fer a Minut 91.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.