El CD Tortosa estava a l’expectativa del que acabés passant en el cas Reus Deportiu i finalment s’ha fet amb els serveis de quatre jugadors dels set de l’entitat reusenca que no cobraven i que tenien denunciat al club: David Querol, Edgar Badía, Mikel Villanueva i Fran Carbià.

Un cop exhaurit el termini que s’acabava la nit de dijous, han quedat lliures els jugadors del CF Reus Deportiu tenint en compte que han quedat pendents de pagar les nòmines dels mesos de septembre, octubre i novembre. Els jugadors reusencs han quedat desvinculats del club de la capital del Baix Camp i han començat a buscar-se el futur en nous equips i el CD Tortosa estava a l’espera de pescar en riu revolt, tenint en compte la delicada situació del conjunt roig-i-blanc en quant a efectius.

El davanter David Querol de vint-i-nou anys d’edat, és una garantia de gol i amb dilatada experiència (Reus Deportiu, Real Betis B, Nàstic de Tarragona, Llagostera, Reus Deportiu), recomanat per l’exjugador roig-i-blanc Albert Virgili, arriba a l’equip de la capital del Baix Ebre per aportar la seua veterania i olfacte golejador, un fet que acusava el conjunt roig-i-blanc en aquest primer tram de temporada. Amb ell també arriba el porter Edgar Badia una assegurança baix els pals amb tan sols vint-i-sis anys d’edat ha passat per equips com l’Espanyol B, Granada B i el Reus Deportiu, és un baluard tenint en compte que la temporada passada es va disputar el Trofeu Zamora amb el porter del Llevant Raúl Fernández per un millor coeficient de 0,67 gols per partit per 0.69 el porter reusenc. El tercer jugador que s’ha compromés amb el conjunt de la capital del Baix Ebre ha estat el defensa l’hispano-veneçolà Mikel Villanueva de vint-i-cinc anys d’edat. Mikel ha passat per equips com el Deportivo Táchira, Deportivo Lara, Atlètico Malagueño, Màlaga CF, Càdis CF i Reus Deportiu. I per últim Fran Carbià de vint-i-sis anys d’edat reforçarà la linia del mig del camp (el que significarà un reforç per línia) després de comptar amb experiència en equips com el Nàstic de Tarragona B, Pobla de Mafumet i el conjunt reusenc on va recalar la temporada 2013-2014.

Després de veure com no s’ha resolt el pagament de les nòmines que els devien, la directiva encapçalada per Joan Oliver, encara que va mantenir una reunió per calmar a la plantilla, molts dels integrants volien abandonar l’entitat del Baix Camp cobressen o no en perdre la confiança en la directiva del conjunt roig-i-negre.

Han fet un gran esforç econòmic però la situació ho requeria, ja que amb les nombroses baixes que acumula el conjunt tortosí la junta directiva encapçalada pel president Mariano Curto han fet aquest important pas endavant de cara al retorn a la lliga del proper 13 de gener al camp del Vilar davant el líder indiscutible de la categoria, el Valls que compta amb un avantatge respecte als tortosins de catorze punts. Mariano Curto valorava així aquesta aposta important que fa el club: “Era una possibilitat que veníem treballant des de fa temps, per diverses informacions que teníem de fons ben informades del club reusenc. Finalment s’ha produït el desenllaç i hem pogut arribar a un acord satisfactori per ambdues parts. Crec que son els reforços que necessitàvem per aspirar al màxim. Esperem sigui així. Els dono la benvinguda al club i els desitjo molta sort, tot esperant una integració ràpida amb la resta de l’equip“.

El tècnic del conjunt roig-i-blanc Germàn Inglès valorava la gran aportació que faran aquests reforços:

Imatge del darrer partit del CD Tortosa davant el CF Camarles, que va acabar amb empat a un gol. Foto: Premsa CD Tortosa

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.