Tercera victòria consecutiva de l’Amposta-Lagrama per 25 a 21 davant l’Agustinos Alacant. Les noies de Mateu Castellà van realitzar una primera meitat gairebé perfecta que els permetia marxar als vestidors al descans amb 16 a 10. A la represa van saber mantindre la intensitat defensiva tot i perdre el segon temps per 9 a 11.

El tècnic ampostí es mostrava content però a la vegada destacava que la falta d’intensitat que acusa l’equip en moments puntuals els pot passar factura. Mateu Castellà alertava que aquests lapsus que acusa l’equip els pot costar un disgust.

Dissabte vinent visitaran Sant Joan Despí, una pista complicada, on intentaran sumar la quarta victòria seguida per establir-se en la part capdavantera del grup.

La classificació:

L’Amposta-Lagrama es cinquè classificat amb 8 punts. L’Elda lidera la taula havent sumat els catorze punts que s’han disputat fins ara, mentre el segueix el Sant Quirze amb 12. Les places de descens són per a l’OAR Gràcia i l’Associació Lleidatana.