Des del 10 de novembre i fins al 9 de desembre nou restaurants de la Ràpita oferiran menús i degustacions en les setzenes jornades gastronòmiques del llagostí. En la campanya hi participen els restaurants del col·lectiu de cuina del municipi que oferiran menús especials, de dilluns a divendres, i  també durant el cap de setmana amb preus d’entre 30 i 40 euros. Durant aquest mes també oferiran packs d’allotjaments, activitats més gastronomia, per tal de desestacionalitzar el turisme a la Ràpita.

Per donar el tret de sortida el 10 de novembre tindrà lloc la Diada del Llagostí, en la què 13 restaurants oferiran tapa degustació i beguda.

 

 

 

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.