El primer test amistós de pretemporada de la Rapitenca va acabar en golejada per 7 a 1 davant el Camarles. El primer temps acabava amb un mínim 1 a 0 amb gol de Nacho i va ser més obert, però a la represa la superioritat dels mariners es va sobreposar arran d’un servei de falta magistral del capità Xavi Marqués. Dilla amb un hat trick, Felipe i Raúl van marcar la resta de gols, per a un conjunt rapitenc que espera algun fitxatge abans que acabe la pretemporada.

Després de dos setmanes de treball la Unió Esportiva Rapitenca va afrontar dimecres al vespre el primer test amistós de la pretemporada davant el Club de Futbol Camarles de segona catalana, al que van golejar per 7 a 1 en una segona meitat en la qual van imposar la superior categoria.

El primer temps va ser més parell i amb ocasions alternes a les àrees fins a cinc minuts del descans quan el nou davanter rapitenc, Nacho, es quedava sol per afusellar. Uns primers compassos efectius a la represa van trencar el partit. Un treball que va deixar content al president de l’entitat rapitenca.

Una temporada que es presenta complicada, però on l’objectiu primordial serà no patir com en les últimes temporades. En aquest aspecte el màxim mandatari de l’entitat anunciava novetats a la plantilla abans que acabe la pretemporada. Diumenge afrontaran el segon partit amistós a la Sénia, en el partit de festes majors a partir de les set de la tarda.