Els treballs per canviar els focus del camp de futbol van començar el passat dijous i es té previst que finalitzin aquest divendres. Els 24 focus halogenurs metàl·lics de 1000W seran substituïts per projectors LED que consumeixen molt menys.

Aquesta acció s’ha dut a terme perquè la despesa elèctrica del camp de futbol es va disparar fins a 28.174,15 euros l’any 2017 i, en el que portem d’any, la factura elèctrica puja ja fins a 18.056,18 euros.

Amb el canvi, s’espera un important estalvi energètic. També es reduiran els costos de manteniment, gràcies a l’increment de la vida útil de l’enllumenat LED respecte a altres tipus d’enllumenat.

El cost total pressupostat del projecte és de 20.604,36 euros, dels quals 13.152 han estat aportats per la Diputació de Tarragona. Aquesta subvenció es troba dins del marc de mesures recollides als Plans d’Acció d’Energia Sostenible (PAES) dels Ajuntaments adherits al Pacte d’Alcaldes i Alcaldesses.