La revista Descobrir Catalunya centra el dossier central del seu darrer números als senders dels Ports. A través de la mirada del fotògraf jesusenc Víctor Pellicer dels textos de quatre periodistes i col·laboradors locals, s’exploren boscos, pobles i camins practicats per pastors i excursionistes. Una ocasió, tant pels ebrencs com per la resta de catalans, de descobrir un paratge fascinant.

L’objectiu de la càmera de Vicent Pellicer ha captat les essències del massís dels Ports. Els pics, els colors, els camins, la petjada de l’home i de l’animal. El fotògraf jesusenc ha dedicat els últims mesos ha recórrer, un cop més, un paisatge que estima i coneix per il·lustrar les pagines centrals de l’últim numero de Descobrir Catalunya.

La revista dedica el seu dossier als Ports. A endinsar-se a través dels seus senders, que uneixen Catalunya, el País Valencià i Aragó. Quatre reportatges repassen les rutes de pastura, els pobles i paisatges de la Tinença de Benifassà o la flora. Són textos dels periodistes locals Oriol Gracià i Silvia Berbís i el guia turístic Bruno Duran. Una ocasió per donar a conèixer els Ports al gran públic. El numero 245 de la revista descobrir Catalunya es pot trobar ja als quioscos a un per 4,95€.

Periodista.