L’Ampolla centra aquest estiu la seua activitat turística a les platges, però també esportiva. La vint-i-unena edició del toenig de futbol va omplir la platja de les avellanes, en el qual hi van participar una desena d’equips. Una cita ineludible per equips i jugadors, ja que és una de les més longeves de Catalunya.

Per segon any consecutiu el torneig el va guanyar el Cambrils Team, imposant-se a la final a La Taverneta per 8 a 5.  El tercer classificat va ser el Climartí Cafeteria Bistro i el quart Frankfurt Tere. L’equip guanyador va fer un balanç molt positiu de l’esdeveniment, a nivell esportiu i d’organització.

També es van otorgar premis individuals. Samuel Garcia del Cambrils Team va ser el màxim golejador i el seu company d’equip Souliman, va ser escollit el millor jugador i el premi del millor porter va recaure en Dario Cesena de La Taverneta.

Periodista.
Twitter: @sara_hernandez