L’oli i l’espàrrec van ser els elements protagonistes  del certamen firal d’aquest cap de setmana. Una cita organitzada per l’ajuntament però on s’hi bolquen totes les entitats i el teixit de comerç local. El seu objectiu principal és lligar els productes principals amb els atractius que puguin portar turisme al poble, a la comarca i al territori.

15 anys han servit a Godall per començar a consolidar la Fira de l’Oli i de l’Espàrrec. Una cita territorial que tot i estar organitzada en un poble petit, demostra la capacitat de cooperar entre totes les entitats. Tenen molt clar l’objectiu: potenciar els productes principals i lligar-los al futur del municipi, de la comarca i del territori.

És una fira que dedica els espais principals a l’oli i l’espàrrec, dos productes de l’Ebre. També, però, entre els 50 expositors hi trobem una desena d’entitats i el teixit de comerç local que també participa d’una manera activa a la fira.

Des de la organització no descarten afegir-hi més sectors per convertir-ho en un certamen multisectorial que pugui ajudar a potenciar els atractius esportius i turístics del municipi.

Autor:

Comunicador.