Segons una denúncia presentada davant el Servei del Joc i d’Espectacles de la Generalitat, la ramaderia Mur estaria organitzant exhibicions de toreig sense mort de l’animal per a turistes sense, presumptament, disposar dels permisos ni complint els requisits administratius. Els Mossos ja es van desplaçar a les instal·lacions d’Alfara de Carles per comprovar els fets i aixecar acta.

Tot i que en un primer moment ha evitat respondre les preguntes de l’Agència Catalana de Noticies, Àngela Mur, la propietària, ha assegurat posteriorment que l’empresa disposa de les corresponents “llicències, assegurances i registres” i està treballant en tasques “quotidianes de la ramaderia brava”. “No té res a veure amb el de fa quatre anys”, s’ha limitat a dir sobre l’activitat actual i els temptejos que van ser suspesos judicialment des de 2013 i amb sentència ferma des de 2016.

Periodista.
Twitter: @sara_hernandez