Els amants de l’ostra tenen una cita diumenge al migdia al port pesquer de l’Ampolla. La diada gastronòmica s’ha convertit en una activitat de referencia a les comarques de l’Ebre. Al llarg del dia, es repartiran uns 2.500 quilos d’ostres del Delta entre el públic assistent, que les podrà acompanyar d’una copa de cava. Els visitants també podran gaudir de la mostra de cuinar l’ostra del Delta. Així, podran conèixer les receptes més innovadores de com cuinar aquest fruit de mar, en una jornada amenitzada per un grup de música.
La Diada de l’Ostra donarà el tret de sortida a les Jornades Gastronòmiques de l’Ampolla, que tindran lloc en les properes setmanes. Des del municipi costaner, busquen potenciar l’ostra com un dels principals atractius de la gastronomia ebrenca.
A la Sénia
A la Sénia, tindrà lloc la tretzena edició de la Fira Gastronòmica, que tornarà a omplir el municipi del Montsià de tavernes i productes artesanals. Com a principal novetat, diumenge s’organitzaran curses de cavalls i burros per primera vegada fora de les Festes Majors. També hi haurà demostracions de cuina en directe, la ruta de la tapa creativa i les jornades gastronòmiques del recapte. Aquest plat serà protagonista dilluns, amb el dinar popular en honor a Sant Gregori.