La iniciativa Catalunya CleanUp Challenge, liderada pel canareu Robert Garcia Pano, va rebre el Premi Talent Cambra 2021 en la categoria de Medi Ambient i Entorn Natural. La fundació Impulsa Talentum XXI va lliurar el passat 17 d’octubre els 32 guardons corresponents a l’edició 2021 dels Premis Talent Cambra.

Per a Garcia “aquest premi és una satisfacció i un orgull perquè és un reconeixement a l’enorme feina realitzada, així com als més de 1.300 participants i les 71 entitats implicades”.

L’objectiu dels Premis Talent Cambra és reconèixer projectes, institucions, empreses o persones de tots els àmbits que es destaquen per aportar solucions imaginatives a reptes, problemes i situacions. Entre els criteris més transversals hi ha l’ús de la tecnologia, la sostenibilitat o els criteris ambientals, a més de projectes innovadors, d’èxit i disruptius.

Catalunya CleanUp Challenge proposa que la ciutadania  fotografie la brossa que troba i que la registre en una base de dades per a fer-se una idea dels residus que ens envolten, per tal de proposar, posteriorment, accions de millora. A hores d’ara, el Catalunya CleanUp Challenge compta amb  la implicació d’institucions i empreses i amb més de 1.300 participants de 32 països de 5 continents i ha superat les 692.000 captures (peces recollides i documentades). Només a Catalunya ha superat les 218.000 amb presència a 36 comarques i més de 200 municipis.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.