Un carril tallat i mig quilòmetre de retencions provoca un accident a l’AP-7 a l’altura de l’Ampolla, on han resultat ferits de diversa consideració dos persones. De moment se’n desconeix la gravetat de l’accident en que han col·lidit dos vehícles que viatjaven en sentit nord, direcció Tarragona-Barcelona.

Fins als llocs dels fets s’han desplaçat els Bombers de la Generalitat de Catalunya, patrulles dels Mossos d’Esquadra i efectius del Servei d’Emergències Mèdiques, que estant atenent als ferits. L’avís s’ha produït a les 9.55 hores del matí.

(Seguirem informant)

Redacció: P.P.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.