agost, 2021

09ag.Tot el dia22Primeres Jornades Gastronòmiques de l'Arròs a Tortosa(Tot el dia) Categoria:Gastronomia,JornadaPoblació:TortosaComarca:Baix Ebre

Detalls de l'esdeveniment

Del 9 al 22 d'agost tindran lloc les primeres Jornades Gastronòmiques de l'arròs de Tortosa, impulsades pel gremi de restaurador Platigot i la Federació de Comerç Tortosa Més. Volen posar en valor el producte del territori i la cuina feta aquí.

Els restaurants de Tortosa posaran en marxa, del 9 al 22 d'agost, les primeres jornades gastronòmiques de l'arròs a la ciutat. Les organitza el gremi de restauradors Platigot juntament amb la Federació Comercial, Serveis i Hostaleria, Tortosa Més, i amb el suport de l'Ajuntament de Tortosa i de la marca Arròs Montsià. Les jornades tenen confirmada la participació de set restaurants, si bé està pendent d'afegir-hi més establiments. Concretament són els restaurants El Parc, Paiolet, Lo Llaüt, Lo Safareig, Xapla, Cristal i La Vegueria. Durant estes dos setmanes d'agost oferiran menús, plats o tapes amb l'arròs com a protagonista, i acompanyat d'altres productes de temporada del territori.  
Més informació a: https://bit.ly/3rVocq0

Més

Dia i hora

agost 9 (Dilluns) - 22 (Diumenge)

Go to Top