Presentació EbreLumen 2023

24març20:0021:30Presentació EbreLumen 202320:00 - 21:30 CategoriaArtsPoblacióAmpostaComarcaMontsià

Detalls de l'esdeveniment

El divendres 24 de març a les 20h Lo Pati acull la presentació de l’edició 2023 d’EbreLumen, festival audiovisual de primavera especialitzat en la tècnica del mapping sobre el paisatge a la Ribera d’Ebre.
EbreLumen se centra en la tècnica que consisteix a projectar sobre superfícies reals, generalment inanimades, per aconseguir efectes de moviment o 3D. La singularitat del festival recau en el fet que les projeccions es fan sobre el patrimoni natural, material i immaterial fluvial lligat al riu Ebre.
L’acte comptarà amb una sessió de VJ de video mapping a càrrec de VJEletroiman (Ricardo Cançado) als arbres del Parc Municial d'Amposta.
Ricardo Cançado és un VJ brasiler que treballa un imaginari audiovisual basat en la cultura popular de Brasil entre d’altres. El seu treball estableix un diàleg amb el públic i presenta un autèntic i complex univers d'icones construït a partir d'un llenguatge que barreja el vídeo amb altres tècniques, com ara la fotografia, dibuixos, 3D i animacions 2D. Actualment, també és el coordinador d’artistes de l’EbreLumen.

Més