Menú Degustació de Juliol - Hotel Restaurant Diego
Detalls de l'esdeveniment
Menú degustació del mes de juliol de l'Hotel Restaurant Diego. Menú: Assortit d'embotits de la Finca: Carpaccio de vedella amb escuma d'albergínia, roast beef amb
Detalls de l'esdeveniment
Menú degustació del mes de juliol de l'Hotel Restaurant Diego.
Menú:
- Assortit d'embotits de la Finca: Carpaccio de vedella amb escuma d'albergínia, roast beef amb salsa tártara i cecina amb Parmesà. Pa de vidre amb tomàquet
- Tàrtar de salmó salvatge
- Croquetes de rabo de bou i pebrots del padró
- Xarrup de menta fresca
- Filet de vedella amb salsa de tòfona d'estiu
- Postres: Pastís de xocolata
- Cafè, Aigües i vins del Celler
Preu: 40€ (Iva inclòs) *Taula completa.
Reserves a: Telèfon 977 71 90 17 // diego@hoteldiego.com
Més
Dia i hora
juliol 1 (Divendres) - 31 (Diumenge)