Menú degustació d'abril - Hotel Restaurant Diego
Detalls de l'esdeveniment
Menú degustació del mes de març de l'Hotel Restaurant Diego. Menú: - Amanida de carxofes amb vinagreta de llimona i formatge Parmesà - Crema de carxofes amb encenalls
Detalls de l'esdeveniment
Menú degustació del mes de març de l'Hotel Restaurant Diego.
Menú:
- Amanida de carxofes amb vinagreta de llimona i formatge Parmesà
- Crema de carxofes amb encenalls de pernil ibèric
- Bacallà amb crema d'espinacs
- Xarrup de menta fresca
Caneló d'ossobuco amb beixamel de tòfona
Postres: Pastís de tiramisú
Cafè
Aigües i vins del Celler
Preu:
40€ (Iva inclòs)
*Taula completa.
Reserves a:
Telèfon 977 71 90 17
diego@hoteldiego.com
Més
Dia i hora
15 (Dijous) 13:00 - 30 (Divendres) 17:30