Menú degustació d'abril - Hotel Restaurant Diego

15abr.(abr. 15)13:0030(abr. 30)17:30Menú degustació d'abril - Hotel Restaurant Diego13:00 - 17:30 (30) PoblacióSanta Bàrbara

Detalls de l'esdeveniment

Menú degustació del mes de març de l'Hotel Restaurant Diego. Menú: - Amanida de carxofes amb vinagreta de llimona i formatge Parmesà - Crema de carxofes amb encenalls de pernil ibèric - Bacallà amb crema d'espinacs - Xarrup de menta fresca Caneló d'ossobuco amb beixamel de tòfona Postres: Pastís de tiramisú Cafè Aigües i vins del Celler

Preu:

40€ (Iva inclòs) *Taula completa. Reserves a: Telèfon 977 71 90 17 diego@hoteldiego.com

Més

Dia i hora

15 (Dijous) 13:00 - 30 (Divendres) 17:30