Menú Degustació d'Abril - Hotel Restaurant Diego
Detalls de l'esdeveniment
Menú degustació del mes d'abril de l'Hotel Restaurant Diego. Menú: Amanida de tonyina roja amb soia Crema de carbassa amb encenalls de pernil ibèric Calamar
Detalls de l'esdeveniment
Menú degustació del mes d'abril de l'Hotel Restaurant Diego.
Menú:
- Amanida de tonyina roja amb soia
- Crema de carbassa amb encenalls de pernil ibèric
- Calamar farcit de bolets amb la seva tinta
- Xarrup de menta fresca
- Hamburguesa de vedella de la Finca, amb ceba caramel·litzada a l'Oporto
- Postres: Ceviche de mango amb caramel de gingebre
Preu: 40€ (Iva inclòs) *Taula completa. / Reserves a: Telèfon 977 71 90 17 o diego@hoteldiego.com
Més
Dia i hora
abril 1 (Divendres) - 30 (Dissabte)