Menú Degustació d'Abril - Hotel Restaurant Diego

01abr.Tot el dia30Menú Degustació d'Abril - Hotel Restaurant Diego(Tot el dia) CategoriaGastronomiaPoblacióSanta BàrbaraComarcaMontsià

Detalls de l'esdeveniment

Menú degustació del mes d'abril de l'Hotel Restaurant Diego.

Menú:

  • Amanida de tonyina roja amb soia
  • Crema de carbassa amb encenalls de pernil ibèric
  • Calamar farcit de bolets amb la seva tinta
  • Xarrup de menta fresca
  • Hamburguesa de vedella de la Finca, amb ceba caramel·litzada a l'Oporto
  • Postres: Ceviche de mango amb caramel de gingebre
Cafè Aigües i vins del Celler

Preu:  40€ (Iva inclòs) *Taula completa. / Reserves a:  Telèfon 977 71 90 17 o  diego@hoteldiego.com

Més

Dia i hora

abril 1 (Divendres) - 30 (Dissabte)