Menú de Sant Joan - Hotel Restaurant Diego
Detalls de l'esdeveniment
Amb motiu de la revetlla de Sant Joan, menú especial de l'Hotel Restaurant Diego per a l'ocasió. Menú: Entrants freds del mar: Llom de salmó salvatge
Detalls de l'esdeveniment
Amb motiu de la revetlla de Sant Joan, menú especial de l'Hotel Restaurant Diego per a l'ocasió.
Menú:
- Entrants freds del mar:
- Llom de salmó salvatge fumat
- Carpaccio de bacallà amb tomàquet i orenga
- Boqueró amb vinagre
- Amanida de pop i llagostins de la Ràpita
- Ou, patates i tòfona d'estiu amb croquetes de rabo de bou i pebrots del padró
- Sorbet de menta fresca
- Filet de vedella a la mostassa antiga amb patates panadera
- Postres:
- Degustació de postres: Tub de crema, bombó de pinya amb gelat de coco y ceviche de mango amb carabel de gingebre
- Coca de Sant Joan
- Cafè & Vins i caves del Celler
Preu: 50€ (Iva inclòs) *Taula completa.
Inscripcions:
Reserves a:
Telèfon 977 71 90 17
diego@hoteldiego.com
Més
Dia i hora
(Dijous) 21:00 - 0:00