agost, 2021

26ag.20:3022:30Concert-Performance de Grandia, Martorell i Vilajuana20:30 - 22:30 Categoria:Concerts,EspectaclesPoblació:TortosaComarca:Baix Ebre

Detalls de l'esdeveniment

En el marc de l'Eufònic Festival, concert-performance de Grandia, Martorell i Vilajuana. La conjunció de tres artistes multidisciplinaris de diverses generacions (entre els tres toquen instruments medievals, canten, treuen una pandereta o toquen botons de Max/MSP) i un algorisme en una coproducció a cinc bandes entre Eufònic, Fira Tàrrega i Fira Mediterrània de Manresa amb el suport de Convent de les Arts d’Alcover i Konvent.0.

'Acte de fe' és una relectura de cançons tradicionals religioses passades pel sedàs del S. XXI, on una intel·ligència artificial ha estat entrenada amb partitures litúrgiques de diverses èpoques i interactua amb la resta de músics generant melodies a partir de què passa a escena. Litúrgia contemporània en un dels més preciosos palaus renaixentistes de Tortosa per intentar entendre com ens relacionem amb la tecnologia i les icones mediàtiques.

Preu: Gratuït | Reserva les teves entrades aquí (enllaç)

Més

Dia i hora

(Dijous) 20:30 - 22:30

Go to Top