Concert de Letz Zep

Pàgina inicial/Concert de Letz Zep

juliol, 2022

16jul.21:000:00Concert de Letz Zep21:00 - 0:00 Categoria:MúsicaPoblació:GandesaComarca:Terra Alta

Detalls de l'esdeveniment

Concert de Letz Zep, banda anglesa considerada avui dia com el millor grup tribut a Led Zeppelin, dins i fora del Regne Unit. Una banda formada per 4 músics anglesos d'enorme talent, experimentats i amb tot el necessari per dur a terme la tasca d'apropar la música de Led Zeppelin a les noves generacions. No són un exercici de nostàlgia, sinó de la rebel·lió contra el temps; un crit de representació del cor contra l'oblit. L'esdeveniment comptarà amb la presència deDj Paul Castro i Dj Mando de les Terres de l'Ebre per amenitzar tota la vetllada.

Horari: 

  • 21h | Obertura de portes
  • 23h | Inici del concert

Sinopsi: El mateix Robert Plant ha arribat a dir que "era com veure's a si mateix sobre l'escenari". Tant ell com Jimmy Page han assistit a alguns dels seus concerts. De fet, tant ells com la companyia discogràfica Warner, els van convidar a la festa presentació del disc 'Mothership' de Led Zeppelin. Aval suficient i recolzament definitiu per al seu reconeixement internacional.

La premsa no ha estat menys i han actuat a la BBC1, BBC2 i ITV1, han escrit sobre ells a Rolling Stone, Classic Rock, Kerrang, Le Figaro i han intervingut al Planet Rock Ràdio de Darren Reddick i a la BBC Radio 2 on Chris Evans els va valorar amb un "10 sobre 10". Fins i tot Jeremy Clarkson, presentador de Top Gear, va comentar d'ells al Sunday Times que "si tancava els ulls podia imaginar realment que es tractava de Robert Plant i Jimmy Page allà dalt; si els tornava a obrir, la il·lusió no desapareixia".

Preu: 12€ | Compra les teves entrades aquí (enllaç)

Més

Dia i hora

(Dissabte) 21:00 - 0:00

Ubicació

Pavelló Municipal de Gandesa

Avinguda Joan Perucho, 1, 43780 , Tarragona