juny, 2021

12juny18:0020:00'Art per a tu' a la Ràpita18:00 - 20:00 Població:Sant Carles de la Ràpita

Detalls de l'esdeveniment

L’artista Eva Mascarell presenta la seva obra 'Trabucador' per tal d’abordar la qüestió del canvi climàtic i la seva afectació al Delta de l’Ebre. L’obra es mostra al públic dins del projecte 'Art per tu' impulsat per la Fundació Irla en col·laboració amb l’Ajuntament de la Ràpita, i que té com a objectiu portar l’art contemporani a diferents poblacions de Catalunya, per tal d’entendre l’art com un element més del debat públic, alhora que promocionar a artistes joves.

La presentació comptarà amb Eva Mascarell, artista de l’obra artística, Josep Caparrós, alcalde de la Ràpita, Èrika Ferraté, regidora de cultura, i Marta Cid, patrona de la Fundació Josep Irla.

L’obra 'Trabucador' vol explorar com un paisatge que es troba inalterable pot ser esborrat de cop. Una imatge que explica la història d’un paisatge, però també la d’una comunitat que veu com el seu ambient canvia inevitablement. L’artista és tècnica d’imatge i graduada en Comunicació Audiovisual per la UAB, té experiència a televisions locals, i ha col·laborat enregistrant i fotografiant esdeveniments i festivals.

Més

Go to Top