octubre, 2021

29oct.Tot el dia01nov.34a edició de la Festa del Vi i Mostra de Vins D.O. Terra Alta a Gandesa(Tot el dia) Categoria:Fires i FestesPoblació:GandesaComarca:Terra Alta

Detalls de l'esdeveniment

 Gandesa celebrarà del 29 d’octubre a l’1 de novembre la ‘Festa del Vi’, el principal aparador comarcal dels vins de la Denominació d’Origen Terra Alta. Un esdeveniment que enguany arriba a la seua 34a edició, després del parèntesi del 2020 provocat per la pandèmia de COVID. D’aquesta manera, la capital de la Terra Alta recupera l’esdeveniment més emblemàtic de promoció dels seus vins, amb actes com ara la Nit de les Garnatxes -al Celler Cooperatiu-, la Mostra de Vins -amb presència de gairebé la totalitat de viticultors de la comarca-, la popular Festa de la Clotxa, a més de jornades tècniques destinades als professionals del sector. Enguany, la Comissió Organitzadora ha volgut recuperar la majoria d’actes que se celebren tradicionalment durant la ‘Festa del Vi’, aprofitant la remissió de la pandèmia i els elevats índexs de vacunació entre la ciutadania a Catalunya. No obstant això, es prendran les mesures oportunes d’aforament i distàncies per evitar contagis.

Puntualment, al web http://www.festadelvi.cat/  i a les diferents xarxes socials (Facebook i Twitter) s’aniran incloent les darreres novetats i notícies sobre la celebració, com ara l’agenda d’actes i la compra d’entrades per a la Nit de les Garnatxes.

Més

Dia i hora

Octubre 29 (Divendres) - Novembre 1 (Dilluns)

Go to Top