A lliga catalana sènior femenina, una de cal i l’altra d’arena per als representants ebrencs. El Perelló va caure contra pronòstic a la pista de les Franqueses i trenca així una dinàmica de tres derrotes consecutives. L’Ascó, per la seua banda, s’enganxa a la lluita per la salvació en imposar-se a domicili a la pista del Vilanova pel Camí.

L’Handbol Club Perelló va confirmar-se com l’equip revelació de Lliga Catalana, en derrotar al líder invicte, el Vilamajor. La victòria per 23 a 19 va trencar una ratxa de 31 jornades consecutives sense perdre de les barcelonines. La bona defensa de les perellonenques i les intervencions de la portera, van permetre encaixar un sol gol als darrers deu minuts de partit.

A la lliga catalana jornada transcendental per als dos representants ebrencs a la categoria. El Handbol Club Perelló rep la visita del líder, el Vilamajor. L’equip barceloní resta invicte després de vint partits, en que només ha cedit un empat. Tot i així, les perellonenques intentaran imposar el fet que són la millor defensa del campionat. L’Ascó rep les Franqueses, en un partit vital per la salvació.

L’Handbol Club Perelló es va endur el derbi ebrenc de Lliga Catalana, en imposar-se per 23 a 16 contra l’Handbol Ascó. El partit va tenir un inici on les asconenques van mostrar-se molt concentrades, però el Perelló va remuntar i al descans ja manaven al marcador. Ara són quartes mentre l’Ascó, cau a llocs de descens.

L’Handbol Club Perelló està cuallant una temporada de somni i dissabte s’imposaven per la mínima a la pista d’un rival directe com el Castelldefels. Ara són quartes amb un partit menys disputat tenen la permanència, que era l’objectiu en l’any de l’ascens, pràcticament assegurada. L’Handbol Ascó va caure davant el líder el Vilamajor per set gols de diferència. Dissabte es juga el derbi en camp perellonenc.

A la lliga catalana d’handbol, cara i creu per als equips ebrencs. Derrota de l’Handbol Club Perelló davant el Granollers Atlètic que trenca una dinàmica positiva després de dos victòries consecutives. Per contra, victòria del Club Handbol Ascó davant el Castelldefels, que li permet mantenir-se fora de les places de descens.

El pavelló municipal ampostí reobre la lliga de la Divisió de Plata d’handbol femení, amb el duel en que l’Amposta-Lagrama rep la visita de la Salud de Tenerife. L’horari habitual dels partits a casa s’ha modificat a petició de l’equip rival. Es jugarà a les 20.30 hores de la nit, en un partit on es produirà el debut amb el conjunt ampostí d’Erika Graciani.