L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, ha valorat molt positivament que l’atur a la ciutat se situï en nivells més baixos que l’any 2007. Ho ha fet en una entrevista a Canal Terres de l’Ebre, on Roigé s’ha mostrat optimista respecte a l’actual i futura crisi econòmica que ja auguren empresaris de renom com Bill Gates, cofundador de Microsoft. A més, ha assegurat que treballarà per ajudar a les famílies més vulnerables.

Un escenari que s’espera que millori amb l’arrencada de Kronospan, que ja situa la capital del Baix Ebre com una de les tres ciutats pioneres a Catalunya en creixement econòmic. I és que la multinacional austríaca entrarà en funcionament al mes de desembre. Situada al Catalunya Sud, on ocupa fins a 25 hectàrees, la seva implantació i l’ampliació del mateix polígon industrial esperen ara l’arribada de noves empreses.

Una ciutat que, més enllà de grans actuacions que n’han millorat la imatge (com la remodelació de la plaça de la Catedral, el Museu Cota 0 o l’arranjament de la plaça de l’Ajuntament)  es veu immersa en petites millores que fan de Tortosa un lloc més amable per viure. En són varis els exemples la remodelació de les muralles o del pàrquing de l’Hospital Verge de la Cinta.

A més a més Tortosa ja es prepara per a l’imminent tret de sortida de la Festa del Renaixement, que enguany compleix 25 anys d’història. S’allargarà del 21 al 24 de juliol i enguany conservarà molts actes, però també sorprendrà amb nous espectacles que retornaran la vida als carrers.

Recupera l’entrevista sencera aquí:

Autor: