Les Terres de l’Ebre se situen com la marca turística que menys ha patit l’impacte de la covid-19, d’entre les nou marques catalanes. Així ho recull la Memòria Econòmica de Tarragona del 2021 presentada aquest dimecres a la Cambra de Comerç de Reus. L’ocupació a la província de Tarragona i les Terres de l’Ebre també es troba en màxims històrics i s’han recuperat les xifres d’abans de la crisi de la pandèmia.

Una intensa tempesta colpeja en força alguns municipis de la Terra Alta. A Batea, unes 3000 hectàrees de vinya i oliveres han quedat greument afectades, segons les primeres estimacions.

El sector pesquer de la Ràpita i les Cases d’Alcanar està aturat des del passat 1 de juliol, quan va començar la veda de dos mesos que marca la normativa europea. L’aturada, que ara és del 25% de les jornades de treball, augmentarà al 40% al 2025 i els pescadors ho lamenten.

En una reunió celebrada recentment a Madrid, l’EMD de Campredó ha presentat un projecte alternatiu a ADIF sobre el viaducte que l’empresa vol construïr a la població per salvar el pas a nivell que travessa el municipi.

Als esports veurem quins equips de 4a Catalana s’han retirat de la competició per la temporada vinent. També us explicarem que finalment, si no passa res, Perelló i Santa Bàrbara, si jugaran a 3a.

Com cada mes de juliol des de fa 23 anys els investigadors del grup de recerca Seminari de Protohistòria i Arqueologia estan treballant ja al jaciment de l’Assut de Tivenys. A la cultura, us expliquem com treballen.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.